instellingen

  Selecteren van projecten

  Aan de linkerzijde is een lijst met termen opgenomen, waarmee u vlot een selectie kunt maken in de zichtbare projecten. Als u een keuze maakt, wordt deze groen gekleurd en zal de selectie van projecten in zowel kaart als lijst reduceren tot de projecten die deze term kenmerkt. Door nogmaals op een term te klikken wordt deze gedeselecteerd en kunt u een nieuwe keuze maken.

  Verder verfijnen kan door een volgende keuze te maken uit de termen ‘in blauw’. De termen die niet samengaan zijn lila geworden.

  Mocht u de keuze maken voor een term ‘in lila’, dan vervallen de eerdere selecties.

  Kaart Navigatie

  Middels de + / – toets aan de linkerzijde is het mogelijk in of uit te zoomen. Dit kan ook bereikt worden door een muis of touch-screen met respectievelijk het wieltje of twee vingers te gebruiken. Verplaatsen gaat met een muisklik of een sleepbeweging van de vingers. Het werkt heel intuïtief, probeert u gerust.

  De toets rechtsboven (+) geeft de mogelijkheid lagen (layers) te selecteren.

  • Lage vliegtuigen zijn de vliegtuigen die opstijgen (rood) of gaan landen (blauw).
  • Hoge vliegtuigen (groen) zijn passerende toestellen die hoger vliegen dan ca. 30.000 feet (10 km) en die veroorzaken geen overlast.

  Bij de base layer (achtergrond) kunt u keuze maken voor het type dat u het meest prettig vindt.

  Interesse in meer informatie over een bepaald meetpunt? Klik of tap op een meetsysteem voor een pop-up. Hierin staat een link naar de eventueel beschikbare projectinformatie.