instellingen
Sensornet aanwezig op 3e Infodag Lelystad Airport

Sensornet aanwezig op 3e Infodag Lelystad Airport

 

Het thema van deze infodag is ‘innovatie en duurzaamheid’. Thema’s die goed aansluiten bij de DNA van Sensornet. We lopen voorop met hoogstaande, innovatieve oplossingen op het gebied van de identificatie van (vliegtuig)geluid. We gaan graag samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan om iets te bedenken dat van toegevoegde waarde is voor nu en voor straks. Wij zijn op dit congres om te laten zien wat we voor alle partijen (bewoners, gemeenten, bedrijven en luchthaven) kunnen betekenen. Sensornet is bijzonder trots op deze infodag het Geluidinformatienetwerk Lelystad Airport te mogen demonstreren dat samen met de Provincie Flevoland en de aangesloten Gemeenten wordt ontworpen.

Wilt u meer weten over dit Geluidinformatienetwerk of geïnteresseerd in wat de mogelijkheden zijn om aan te sluiten bij dit vliegtuig-monitoringssysteem? Kom dan vooral even langs. We zien jullie graag op 3 november tussen 10:00 en 16:00 uur in de nieuwe passagiersterminal aan het Terminalplein 2 in Lelystad.

De Infodag gaat gepaard met een nieuwe (4e) uitgave van de Airportkrant met informatie over de voortgang van de aanleg van de luchthaven en de nog te doorlopen procedures voordat de luchthaven in 2020 opengaat voor de eerste passagiersvluchten. Deze Airportkrant bevat op pagina 7 een mooi artikel over het Geluidinformatienetwerk. 

 

Naar nieuwsoverzicht
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij